Ja, det er måske svært at forstå; hvordan et kollegie med fælleskøkken og 14 beboere kan være helt stille, men ikke desto mindre er det faktisk sådan det er.

Lige nu sidder jeg ude i køkkenet, lidt sent har jeg fået lavet aftensmad - Langtids holdbar spaghetti [næ du, den er ikke engang frisk] med ketchup, ret så kedeligt. Har for første gang taget arbejdet med hjem. Jeg skal nok afslører hvad det er; på et tidspunkt, som ikke er lige nu - men jeg kan love jer for at det er spændende.

Men altså, der er helt stille i huset. Jeg ved at Cille har taget sin genbo med til Spice Girls foredrag i Absalon kirke og har efterladt kæresten foran Playstation. Én er i Guatemala, nogle læser til eksamen og resten er mig ubevidst; men det giver selvfølgelig noget. Alt i alt, mener jeg jo også bare, at her ikke plejer at være så meget ro, på sådan en ganske almindelig onsdag aften. Misforstå det ikke, det er ganske fornøjeligt. Det giver mig plads til at sidde i køkkenet og skrive, med mine personlige musikalske favoritter i højttalerne.

Og som du nok har lagt mærke til, så har jeg delt en playliste fra Spotify, Det er min egen. Ja, ja. I sagens natur er det fordi min søde kollega har efterspurgt et link til profilen. Så nu er min Spotify officielt ude på internettet. Og prøv da lige at se nogle flotte playliste covers: og der er flere hvor de kommer fra.Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments