Ja, den er god nok. Det er allerede, nu på søndag, at jeg skal til barnedåb. Og ja ja; jeg har da vidst det længe, men det kunne da godt li-ge vente til i morgen, ikke? Nå, i morgen er så kommet hurtigere end jeg forventede. Jeg har atter ikke købt togbilletten til Jylland, ved ikke hvad jeg skal tage på og har ej heller købt en gave. Ser man det, jeg er da noget af et pragteksemplar. Jeg har absolut ingen idé til hvad jeg skal købe ham. Ser du, han er nemlig typen der allerede har ALT! Han mangler ikke noget som helst. Altså, så nu sidder jeg her, godt pakket ind under min dyne i sofaen og tjekker udstyr ud på BabySam.

Jeg have egentlig tænkt på en bog, men så igen; han er barn nr. 8 i rækken og bøger der ikke bliver læst, det har de nok af. Så havde jeg tænkt på et træ, et de kunne plante i haven, se det vokse sig stor og stærk, som jeg er helt sikker på Benjamin Bent nok også skal blive, men har de plads i den meget overfyldte have i forvejen? Kunne de passe sådan et træ, ville de værdsætte det? - og hvad hvis de flytter, tager de så træet med? Tja.. Jeg ender jo nok med at købe noget i BabySam også fordi det er nemt og bekvemt, det ligger nemlig kun en halv kilometer nede af vejen.

Jamen, er du klar over hvor svært det er; giver jeg ham legetøj, spisesæt, sengesæt, legetæppe der kan foldes sammen til en sovepose, sutter, flyverdragt, tøj [som han gror ud af lige om lidt], eller måske nogle sko? Jeg kunne også købe ham et træhoved, i mammut plys. Trofæhoved - Mamut Brigbys har lavet en sjov serie af trofæhoveder lavet af plysdyr, lige til at hænge på væggen i børneværelset - hvad man ikke finder på. Jøses kineser. [Eller som Bella en gang spurgte; ''Hvaffor nogle jødiske kinesere?]


Jeg kigger videre; i mellemtiden kunne du måske hjælpe med at udtænke en god gave?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments